کابینت روکش چوب

یکی از ویژگی های کابینت ها این است که توانایی ساخته شدن در دو سبک مدرن و کلاسیک را داشته باشند. کابینت چوبی یکی از این کابینت ها است که می توان از این قابلیت آن استفاده کرد. در زمان های قدیم برای ساخت کابینت هایی که در سبک کلاسیک هستند بیش تر از چوب استفاده می گردید در موارد اندکی استفاده از نئوپان نیز رواج داشت. گاهی اوقات نیز کابینت سازان از قطعاتی همانند یونیت در ساخت آن ها بهره می بردند ولی امروزه می توان برای ساخت این سبک کابینت ها از مواد متفاوت و مختلفی بهره برد. هدف ساخت از کابینت های کلاسیک که در آن ها از چوب طبیعی استفاده نشده است این است که بتوان با استفاده از طراحی مشابه چوب، کابینت هایی به بازار عرضه کرد که دارای قیمت پایین تری نسبت به کابینت های باشند که از خود چوب ساخته شده اند. کابینت های چوبی را می توان در دو حالت تولید کرد . در حالت نخست تمام بخش های کابینت در حالت چوبی تولید می شود. این کابینت ها به دلیل قیمت بسیار بالای خود فقط در منازل و یا مکان هایی که بسیار خاص هستند استفاده می شوند. برای ساخت کابینت های چوبی می توان از چوب راش، گردو و … استفاده کرد.

wooden cabinet
جنس و نوع کابینت
شروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه
42,000,000
کابینت های گلاس ایرانی
48,000,000
کابینت‌های گلاس ترک
61,000,000
کابینت ورق ایزوفام
48,000,000
کابینت ممبران
69,000,000
کابینت نئوکلاسیک
79,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان
110,000,000
کابینت روکش چوب
66,000,000
کابینت ورق فرامید
58,000,000
کابینت ورق تیسان
46,000,000
PRODUCTS

محصولات کابینت بازار

شناسه: 1041
دسته: کابینت
رنگ: طوسی
سبک: مدرن
شناسه: 1040
دسته: کابینت
رنگ: سفید
سبک: مدرن
شناسه: 1039
دسته: کابینت
رنگ: آبی
سبک: مدرن
شناسه: 1038
دسته: کابینت
رنگ: مشکی
سبک: کلاسیک
شناسه: 1037
دسته: کابینت
رنگ: کرمی
سبک: کلاسیک
شناسه: 1036
دسته: کابینت
رنگ: قهوه ای روشن
سبک: کلاسیک
فرم درخواست تخفیف
شما عزیزان می‌توانید با پر کردن فرم زیر از تخفیف ۱۰ درصدی کابینت بازار بهره مند شوید

بعضی از رنگ هایی که از آن ها برای ساخت کابینت چوبی استفاده می شوند به گونه ای هستند که باعث می شوند نما و جلوه گری چوب بیش تر گردد. وجود این رنگ ها باعث می شوند که رنگ طبیعی چوب بیش تر خود را نشان دهد. علت این امر این است که این چوب ها به خودی خود دارای شفافیت و بی رنگی هستند. تعدادی از رنگ ها نیز هستند که بر خلاف رنگ های شفاف دارای رنگ خاصی می باشند ، استفاده از این رنگ ها سبب می شود که رنگ اصلی عوض شود و به رنگ هایی مانند قرمز و قهوه ای متمایل گردد. اگر شما می خواهید کابینت خود را به رنگ سفید در آوردید باید در ابتدا آوندهای چوب را به رنگ هایی همانند نقره ای و طلایی رنگ آمیزی کنید. سپس از رنگ سفید برای رنگ کردن کابینت استفاده کنید. این کار باعث می شود که حالت چوب به خوبی حفظ گردد. با همه توضیحات گفته شده احتمالا افرادی هستند که خواستار استفاده از کابینت های چوبی می باشند ولی به دلیل این که این کابینت ها دارای قیمت بالایی هستند قادر به تهیه این کابینت ها نخواهند بود در این صورت بهترین کار استفاده از کابینت هایی با روکش چوب است.

GALLERY

گالری نمونه کارهای کابینت روکش چوب

کابینت آشپزخانه با روکش چوب

برای ساخت این نوع از کابینت ها باید از ورقات MDF ای استفاده کرد که طرح چوب دارند در این حالت باید از روکشی که از چوب ساخته شده باشد استفاده کرد که این روکش بر روی آن قرار می گیرد. از این ورق می توان برای قسمت های مختلف کابینت مثل درها استفاده نمود. از این روکش های چوبی سال های گذشته برای تولید محصولات چوبی همانند میز و … استفاده می کردند. روش کار به این صورت بود که این روکش ها را بر روی نئوپان قرار داده و سپس آن را رنگ می کردند . کابینت سازان برای این که کابینت های روکش چوبی را به کابینت های که از چوب طبیعی ساخته شده اند شبیه کنند از روش های مختلفی استفاده می نمایند. یکی از این روش ها این است که از طرح های مختلفی که برای کابینت چوبی استفاده می شود در کابینت با روکش چوبی نیز بهره می برند.

روش کار به این صورت است که ام دی اف را توسط دستگاه ابزار می زنند و سپس نقش و الگوی مورد نظر خود را بر روی آن ایجاد می کنند. نقش هایی که بر روی کابینت قرار می گیرد هیچ محدودیتی ندارد و می توان از نقش های بسیار ساده و یا نقش های پیچیده استفاده کرد. بعد از انتخاب طرح مورد نظر روکش چوبی بر روی MDF قرار می گیرد و محصول نهایی حاصل می شود. حالت هایی وجود دارد که می توان از دستگاه های سی ان سی که به صورت سه بعدی کار می کنند برای ابزار زنی بر روی ام دی اف بهره برد. کسانی که استفاده از نقش های پیچیده ای را خواستار هستند باید از ورق های چوبی و یا MDF هایی که به صورت جداگانه بر روی آن ها طرح زده شده است استفاده کنند. بعد از طی کردن همه این مراحل کابینت آشپزخانه ای حاصل می شود که کاملا با کابینت چوبی یکسان است و تنها تفاوت این کابینت ها MDF است که در ساخت آن ها استفاده شده است.

در قسمت یونیت شما می توانید از MDF های ساده ای استفاده کنید که یک رنگ خاص بر روی آن قرار گرفته است. رنگ هایی که در یونیت استفاده می شوند می توانند در حالت ساده و یا پلی استری باشند. برای رنگ های قسمت هایی که در دید قرار دارند مثل درها و سطح رویی باید از رنگ های پلی استری استفاده کنید زیرا این رنگ ها علاوه بر این که باعث زیبایی بیش تر کابینت شما می گردند در برابر آب نیز مقاومت بیش تری دارند. زیرا در صورتی که آب به داخل این قسمت ها وارد شود به دلیل خسارت وارد شده به کابینت باید اقدام به تعمیر و یا عوض کردن آن نمایید در این حالت هزینه اضافی بر شما وارد خواهد شد.

کارشناسان کابینت بازار، آماده مشاوره حضوری در محل هستند و تمام مراحل اجرا، نصب و خدمات پس از فروش را به مشتریان عزیز ارائه می‌دهند، برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید…

بازدید محل

مشاوره تلفنی

عقد قرار داد

بهترین کیفیت

مزایا و کاستی های کابینت روکش چوب

از جمله مزایا و ویژگی های کابینت روکش چوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طبیعی بودن ظاهر چوب در کنار زیبایی و اصالت آن
  • تنوع در انتخاب طرح و رنگ و یا ترکیب رنگ ها
  • تعمیر و تغییر ساده با هزینه پایین
  • استحکام و مقاومت بالا در برابر تابش، رطوبت و گرما در صورت استفاده از متریال مناسب
  • مناسب بودن قیمت کابینت روکش چوب

باید توجه داشت که طول عمر مفید کابینت های روکش چوب نسبت به کابینت های چوبی کوتاه تر است، کابینت های روکش چوب در برابر خراش و اجسام نوک تیز حساس هستند، در حکاکی و انتخاب طرح کنده کاری کابینت های روکش چوب مقداری محدودیت وجود دارد، همچنین نتیجه کار در کابینت روکش چوب به نوع و ضخامت روکش و همچنین نحوه عملکرد کارپرداز (طراح) آن بستگی دارد. این موارد را شاید بتوان از جمله کاستی های کابینت روکش چوب به شمار آورد.

مشاوره و بازدید رایگان توسط کارشناسان مجرب

ویژگی های استفاده از کابینت آشپزخانه روکش چوب

کابینت هایی که از روکش چوب در ساخت آن ها استفاده می شود از محبوبیت بالایی در بین مشتریان برخوردار هستند زیرا این کابینت ها دارای دوام و ماندگاری بالایی می باشند و همچنین نمای این کابینت ها نیز از سایر کایبنت ها بیش تر است . استفاده از رنگ هایی که از نوع پلی استر و یا پلی اورتان هستند باعث می شود که این کابینت ها بتوانند در مقابل رطوبت به خوبی دوام و ماندگاری داشته باشند و اگر دچار آسیب نشوند آب نمی تواند به درون آن وارد شده و در نتیجه خراب نخواهند شد. کابینت های روکش چوبی به دلیل این که دارای MDF هستند می توانند به خوبی ماشین کاری شوند و روی آن نقش های مختلفی قرار گیرد.

کابینت روکش چوب

مشکلات کابینت آشپزخانه با روکش چوب

هر کابینتی هر چه قدرم بی عیب و نقص باشد ولی باز هم دارای مشکلاتی است که کابینت های روکش چوبی نیز از این قضیه مستثنی نمی باشند. در ادامه شما را با این مشکلات آشنا خواهیم ساخت. یکی از عیب هایی که این کابینت ها با آن رو به رو هستند به رنگی که بر روی کابینت به کار می رود باز می گردد. در نتیجه این مشکل ارتباط چندانی به جنس ماده ای که کابینت از آن ساخته شده است ندارد.

اگر کابینت های روکش چوبی به رنگ سفید باشند نباید از پلی استری که دارای ۲ جزء است استفاده کرد، زیرا در این صورت لایه زرد رنگی بر روی آن ایجاد می شود. اما باید آگاه باشید که پلی استرهایی که که به صورت یک جزءهستند در برابر رطوبت مقاومت بالایی ندارند و از جمله رنگهای ضعیف محسوب می گردند. این رنگ همچنین نمی تواند دربرابر خط و خطوط و ضربه نیز مقاومت کند. پس اگر خواستار استفاده از رنگ سفید برای کابینت آشپزخانه خود هستید کافی است تا از پلی اورتان استفاده نمایید. اما جای هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد زیرا این مشکل فقط برای رنگ سفید ایجاد می شود و در حالتی که شما از رنگی دیگر استفاده می کنید قادر خواهید بود تا از پلی استر بدون هیچ مشکلی استفاده کنید. زیرا این رنگ دارای کیفیت بسیار خوبی می باشد. اما باید مراقب باشید که این رنگ اگر به خاطر خط و خطوط دچار آسیب شود نمی توان آن را دوباره رنگ کرد و شما مجبور خواهید بود تا کل آن را دوباره رنگ کنید و یا از رنگ هایی که با این رنگ مشابهت دارند برای ترمیم آن استفاده نمایید. مشکل دیگر کابینت های روکش چوبی این است که شما نمی توانید از روکش های مختلفی استفاده کنید و در این زمینه محدودیت خاصی وجود دارد زیرا روکش های زیادی وجود ندارند که بتوان از آن ها به صورت روکش چوبی استفاده کرد.

روکش هایی که به عنوان روکش های چوبی استفاده می گردند باید دارای خصوصیات خاصی باشند. برای مثال وقتی کابینتی از رنگ روشن ساخته شده باشد شما قادر نخواهید بود که از چوبی که رنگ تیره دارد و یا از چوبی که شبیه به قرمز است برای روکش کابینت خود استفاده نمایید. در انتها یکی دیگر از عیب های این کابینت ها این است که ممکن است شما از روکش هایی استفاده کنید که از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشند. همان طور که قبلا هم ذکر کردیم برای این که کابینت های روکش چوبی ساخته شوند ابتدا باید شما کابینت را از MDF بسازید سپس بعد از ماشین کاری روکش شوند. در این مرحله این خطر وجود دارد که از روکش هایی که از جنس مطلوبی ندارند استفاده شود. در این حالت کابینت سازان برای این که نمای بهتری به این روکش های بی کیفیت بدهند از رنگ های پر زرق و برق استفاده می کنند. این روکش ها با این که جلوه بسیار خوبی دارند ولی بعد از مدتی لکه ای زرد رنگ بر روی آن ها ایجاد می شود . هنگامی که کار رنگ کردن کابینت به اتمام می رسد مخصوصا در کابینت هایی که در آن ها رنگ سفید استفاده شده است بعد از گذشت مدت زمانی لکه ای زرد در آن ها ایجاد می شود. پس باید حواستان جمع باشد که هنگامی که قصد دارید تا روکش چوبی خود را انتخاب نمایید از روکش های با کیفیت استفاده کنید. زیرا بعد از مدتی قسمت هایی از کابینت همانند درهای آن دچار تغییر رنگ خواهند شد. از قدیم گفته اند هیچ کاهش قیمتی بدون حکمت نیست پس اگر کابینت سازی ادعا کند که می تواند این روکش ها را با قیمت پایین در اختیار شما قرار دهد به طور حتم ایرادی در روکش وجود دارد.

مشکلات کابینت آشپزخانه با روکش چوب

طراحی کابینت روکش چوب

پیش از بررسی چگونگی طراحی کابینت روکش چوب، ساخت، اجرا و نصب آن بهتر است به نکاتی درباره کابینت های روکش چوب توجه داشت، که در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • روکش قابل استفاده در کابینت های روکش چوب در دو دسته جای می گیرند. روکش های طبیعی روکش های مصنوعی.

روکش طبیعی عبارت از ورقه هایی از جنس چوب درختانی چون راش، گردو، بلوط و ماهگونی است که ضمن داشتن بافت طبیعی با نقش و نگارهای ویژه ای که دارند باعث ایجاد جلوه ای زیبا و کاملا طبیعی به کابینت می شوند.

روکش های مصنوعی نیز با توجه به مواد سازنده ممکن است از نوع ورق های کاغذی، پی وی سی، لترون، ملامینه، تروموپلاستیک و … باشند که هر یک دارای ویژگی های خاص به خود می باشند. این روکش ها نسبت به روکش های طبیعی مقاومت بیشتری در برابر رطوبت، حرارت و نور دارند و همچنین طول عمر آن ها نیز بیشتر است.

  • به طور معمول از ام دی اف به عنوان متریال زمینه یا مغز کار استفاده می شود، افزون بر خارجی یا ایرانی بودن ام دی اف تراکم، ضخامت، بافت و سایر ویژگی های ام دی اف را باید در طراحی کابینت روکش چوب و آماده سازی آن مد نظر داشت. به طور معمول به هر اندازه بافت ام دی اف ریزتر باشد نتایج کار پس از روکش چسبانی و در عمل با کیفیت تر خواهد بود.
  • توجه داشته باشید برای چسباندن روکش به سطح ام دی اف از چسب متناسب با نوع روکش و ویژگی های آن استفاده شود و تنظیمات دستگاه برای پرس و چسباندن روکش باید متناسب با نوع روکش باشد.
  • در انتخاب صفحه برای کابینت های روکش چوب محدودیتی وجود ندارد و با توجه به رنگ، طرح، سبک و میزان هزینه می توان صفحه مناسب را برای آن انتخاب کرد.
  • افزون بر این موارد انتخاب نوع و طرح دستگیره و یراق آلات نیز بسته به سلیقه مشتری و تناسب آن با نوع طراحی دارد.

آماده سازی ورقه های ام دی اف کابینت روکش چوب

برای آماده سازی ورقه های کابینت روکش چوب، پس از تصویب نهایی طرح و مشخص شدن شکل و ابعاد قطعات عملیات حکاکی و چسباندن روکش انجام می شود.

برای حکاکی و برش قطعات از دستگاه سی ان سی استفاده می شود. برای چسباندن روکش ابتدا روکش را در ضخامت مشخص با استفاده از چسب متناسب با آن روی ام دی اف می چسبانند و سپس روکش با دستگاه مخصوص تحت فشار و دمای کنترل شده بر روی آن فیکس می شود.

 ذکر این نکته الزامی است که می توان رنگ آمیزی را نیز از مراحل آماده کردن قطعات (متریال) کابینت روکش چوب به شمار آورد. پس از رنگ آمیزی و تثبیت رنگ کابینت روکش قطعات کابینت آماده استفاده در مراحل بعدی کار می باشند.

مراحل ساخت کابینت روکش چوب

برای ساخت یک کابینت به طور معمول مراحلی به شرح زیر وجود دارد:

  • طرح ریزی اولیه و ایجاد تصویر مناسب در ذهن مخاطب
  • بازدید حضوری از محل و اندازه برداری و مشخص کردن قسمت های مختلف آشپرخانه مانند محل پنجره، پریز و …
  • طراحی کابینت روکش چوب توسط طراح حرفه ای بر روی کاغذ مخصوص برای پیاده کردن طرح اولیه و استفاده از نرم افزار برای طراحی قسمت های مختلف کابینت
  • آماده کردن ورقه های ام دی اف، عملیات حکاکی، برش و روکش چسبانی با استفاده از دستگاه های مناسب
  • لبه چسبانی، شیار زدن قطعات، سوراخ زدن و مونتاژ
  • نصب قسمت های مختلف کابینت

برای سادگی کار و همچنین اطمینان از طراحی، ساخت و اجرای کابینت روکش چوب در انواع طرح و مدل پیشنهاد می شود به شرکت های معتبر ارائه دهنده خدمات در زمینه ساخت و طراحی کابینت مراجعه کنید.

نصب کابینت روکش چوب

پس از طراحی کابینت روکش چوب و آماده سازی تمام قطعات مربوط به آن و بازرسی آن ها نوبت به نصب کابینت در محل می رسد. نصب کابینت نیز باید توسط افراد ماهر در این زمینه انجام پذیرد، در زیر به مراحل مختلف نصب کابینت روکش چوب و یا دیگر کابینت ها اشاره می کنیم:

  • نظافت سطح زیرکار
  • علامت گذاری دقیق نقاط و خطوط اتصال کابینت
  • نصب اتصالات برروی نقاط تعیین شده برای نگهداری کابینت
  • نصب قسمت های مختلف کابینت به ترتیب و تراز، تنظیم و ثابت کردن آن ها
  • ابتدا کابینت های زمینی و پایه ها را نصب و سپس کابینت های هوایی را نصب می کنند و پس از آن تاج زیر مهتابی، پاخور و صفحه کابینت را نصب می کنند.
  • نصب دیگر قسمت ها از جمله درب ها، ریل ها، دستگیره ها، طبقات کابینت ها، نمای اوپن یا میز پیشخوان و … .
  • بازرسی تمام قسمت ها و تحویل کار به مشتری

راهکار مناسب طراحی کابینت روکش چوب به همراه ساخت، اجزا و نصب آن

بهترین راهکار برای خرید و تهیه انواع کابینت از جمله کابینت روکش چوب در طرح و رنگ مورد نظر استفاده از خدمات شرکت های معتبر در زمینه ساخت و طراحی کابینت است. شرکت “کابینت بازار” یکی از برترین و معتبرترین شرکت ها در زمینه طراحی، ساخت و اجرای انواع کابینت در ایران است که خدمات ارزنده ای را به مشتریان خود عرضه می کند. از جمله خدمات ارزنده این مجموعه می توان به ارائه خدمات مشاوره غیرحضوی رایگان، بازدید از محل بنا به درخواست مشتری برای ثبت سفارش، طراحی انواع کابینت به وسیله کارشناسان حرفه ای، استفاده از با کیفیت ترین و مناسب ترین متریال و به روزترین تکنولوژی ها و ابزار در ساخت کابینت زیر نظر تیم کارشناسان حرفه ای، عرضه کابینت با قیمت مناسب و ارائه خدمات پس از فروش آن اشاره کرد.

عوامل موثر بر قیمت کابینت طرح چوب

روکش کابینت

یکی از مهم ترین و اساسی ترین عوامل در تعیین قیمت کابینت طرح چوب و یا حتی بسیاری از ویژگی های آن انتخاب روکش است. روکش ممکن است به صورت طبیعی و یا مصنوعی و در انواع مختلفی باشد، هریک از این انواع روکش افزون بر تاثیری که بر قیمت کابینت روکش چوب دارد، با توجه به ماهیت خود بر ویژگی ها و مشخصات کابینت روکش چوب نیز تاثیر می گذارد.

  • روکش های طبیعی شامل ورق هایی از چوب طبیعی درختانی هم چون راش، بلوط، ماهگونی، گردو و مانند آن است که با توجه به نقش و نگار های طبیعی که دارند جلوه ای ویژه به کابینت می بخشند. کابینت های با روکش چوب طبیعی قاعدتا قیمت بیشتری دارند، همچنین باید توجه داشت که روکش های طبیعی نیز از نظر قیمت یکسان نبوده و با هم تفاوت دارند.
  • روکش های مصنوعی شامل ورق های کاغذی، روکش ترموپلاستیک، پی وی سی، لترون، ملامینه و … می باشد که مقاومت بالایی در برابر عوامل مختلف مانند تغییر رنگ، پوسته پوسته شدن، رطوبت و مانند آن دارند و همچنین قیمت آن ها نیز نسبت به روکش های طبیعی پایین تر است.

افزون بر طبیعی یا مصنوعی بودن روکش، ضخامت روکش، برند و سایر ویژگی های آن نیز از جمله عوامل تاثیر گذار بر قیمت روکش است، چرا که به هر میزان ضخامت و کیفیت روکش بیشتر باشد قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.

متریال زمینه

ایرانی یا خارجی بودن ام دی اف، نوع ام دی اف و ویژگی های آن از نظر ضخامت، بافت و … نیز بر قیمت کابینت روکش چوب تاثیر گذار است.
همچنین باید توجه داشت که صفحه روی کابینت نیز با توجه به جنس و کیفیتی که دارد بر قیمت نهایی و اجرای کابینت روکش چوب اثر می گذارد.

نوع رنگ مصرفی

افزون بر زیبایی و ویژگی های ظاهری، مقاومت در برابر رطوبت، حرارت، تابش نور آفتاب و حشرات از جمله مزایای استفاده از رنگ با کیفیت و به کار برده شده در کابینت های روکش چوب است که به طور طبیعی بر قیمت کابینت تاثیر مستقیم دارد.

توجه داشته باشید که رنگ های مورد استفاده در کهنه کاری، پتیه کاری و … را نیز می توان از جمله رنگ های مصرفی در کابینت روکش چوب، بسته به سبک و مدل کابینت به شمار آورد.

دستگیره و یراق

کیفیت، برند و جنس دستگیره ها، پایه ها، ریل کشوها و … نیز از عوامل تاثیر گذار در قیمت کابینت روکش چوب می باشد.

طراحی کابینت روکش چوب

هزینه های مربوط به طراحی نیز از جمله عوامل موثر بر قیمت تمام شده کابینت های روکش چوب است. در طراحی با توجه به جای عناصر مختلف آشپزخانه، از فضاهای خالی آشپزخانه استفاده حداکثری می شود، ابعاد و اندازه قسمت های مختلف و میزان متریال مصرفی مورد محاسبه قرار گرفته و تمام موارد مورد به کابینت مورد بررسی قرار می گیرد.

ساخت، اجرا و نصب کابینت

همواره برش، آماده سازی قطعات، اتصال و نصب آنها در محل نیز بخشی از هزینه های مربوط به انواع کابینت از جمله کابینت های روکش چوب را به خود اختصاص می دهد.

افزون بر موارد بالا متراژ کابینت، نوع کابینت ها (کانتر، کمد، میز پیشخوان، کابینت زمینی و هوایی و طراحی درب ها و …) نیز از عوامل تاثیر گذار بر قیمت کابینت است.

CUPBOARD

انواع کابینت

کابینت ممبران
کابینت ممبران
کابینت های گلاس
کابینت های‌گلاس
کابینت نئوکلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت مدرن
کابینت مدرن
کابینت روکش چوب
کابینت روکش چوب
کابینت انزو
کابینت انزو
کابینت MDF
کابینت MDF
کابینت PVC
کابینت PVC
کابینت وکیوم
کابینت وکیوم
کابینت منحنی
کابینت منحنی
کابینت فلزی
کابینت فلزی
FAQ

سوالات متداول

ویژگی‌های کابینت آشپزخانه روکش چوب چیست؟
  1. دوام و ماندگاری بالا
  2. مقاوم در برابر رطوبت
  3. امکان ایجاد طرح‌های مختلف بر روی کابینت
  4. امکان ساخت آن در ۲ سبک مدرن و کلاسیک

مزیتی که کابینت بازار دارد این است که با وسواس تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت را به مشتریان معرفی می‌کند تا خیال آن‌ها از خرید خود راحت باشد.

روکش کابینت، متریال بکار رفته در ساخت کابینت، نوع رنگ مصرفی، دستگیره و یراق، طراحی کابینت روکش چوب، ساخت اجرا و نصب کابینت از جمله عوامل موثر بر قیمت آن است.

از جمله مزایا و ویژگی های کابینت روکش چوب می توان به طبیعی بودن ظاهر چوب در کنار زیبایی و اصالت آن، تنوع در انتخاب طرح و رنگ و یا ترکیب رنگ ها است اما باید توجه داشت که طول عمر مفید کابینت های روکش چوب نسبت به کابینت های چوبی کوتاه تر است.

 
WEBLOG

مقالات کابینت بازار

جنس و نوع کابینت
شروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه
42,000,000
کابینت های گلاس ایرانی
48,000,000
کابینت‌های گلاس ترک
61,000,000
کابینت ورق ایزوفام
48,000,000
کابینت ممبران
69,000,000
کابینت نئوکلاسیک
79,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان
110,000,000
کابینت روکش چوب
66,000,000
کابینت ورق فرامید
58,000,000
کابینت ورق تیسان
46,000,000
برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش همین الان تماس بگیرید