کابینت مدرن

همانطور که در مقالات قبلی ذکر کردیم، بصورت کلی کابینت‌ها در سه دسته بندی و سبک کلی کابینت کلاسیک، کابینت نئوکلاسیک و کابینت مدرن تقسیم می‌شوند.
در سبک مدرن همانطور که از نامش پیداست از زرق و برق‌های کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک خبری نیست و ظاهر کابینت ساده و حتی معمولا بدون دستگیره است و یا از دستگیره مگنتی و مخفی بهره می‎‌گیرد. از خصیصه‌های اصلی کابینت مدرن، تنوع رنگی بالا و سادگی در طرح آن است بطوریکه روی سطح این نوع کابینت، اثری از نقش و نگاره‌های پیچیده سبک کلاسیک نیست و کابینت در ساده ترین شکل ممکن طراحی می‌شود.
با توجه به ویژگی‌های کابینت مدرن، معمولا از این سبک در فضاهای کوچک‌تر استفاده می‌شود اما این موضوع دلیل بر آن نیست که نتوان از این سبک در آشپزخانه‌های بزرگ نیز استفاده کرد، در صورتی که آشپزخانه بزرگ‌تری را نیز در اختیار دارید می‌توانید از سبک مدرن استفاده نمایید و حتی در جلوی آشپزخانه، جزیره کابینت مدرن را نیز داشته باشید.

کابینت مدرن
جنس و نوع کابینت
شروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه
42,000,000
کابینت های گلاس ایرانی
48,000,000
کابینت‌های گلاس ترک
61,000,000
کابینت ورق ایزوفام
48,000,000
کابینت ممبران
69,000,000
کابینت نئوکلاسیک
79,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان
110,000,000
کابینت روکش چوب
66,000,000
کابینت ورق فرامید
58,000,000
کابینت ورق تیسان
46,000,000
PRODUCTS

محصولات کابینت بازار

شناسه: 1041
دسته: کابینت
رنگ: طوسی
سبک: مدرن
شناسه: 1040
دسته: کابینت
رنگ: سفید
سبک: مدرن
شناسه: 1039
دسته: کابینت
رنگ: آبی
سبک: مدرن
شناسه: 1038
دسته: کابینت
رنگ: مشکی
سبک: کلاسیک
شناسه: 1037
دسته: کابینت
رنگ: کرمی
سبک: کلاسیک
شناسه: 1036
دسته: کابینت
رنگ: قهوه ای روشن
سبک: کلاسیک
فرم درخواست تخفیف
شما عزیزان می‌توانید با پر کردن فرم زیر از تخفیف ۱۰ درصدی کابینت بازار بهره مند شوید

کابینت مدرن چیست؟

کابینت مدرن سبک خاصی در طراحی دکوراسیون آشپزخانه و چیدمان کابینت است که از الگوهای منظم و متقارن در آن استفاده می‌شود. موادی که در کابینت های آشپزخانه مدرن رایج است ، اغلب ساخته شده از دست بشر هستند که می توانند شامل فلز ، پلاستیک ، بتن و شیشه باشند. شیشه های نیمه مات یا مات قطعاً مورد پسند کابینت های آشپزخانه مدرن است.

از آنجایی که صنعت طراحی و همچنین تکنولوژی لحظه‌به‌لحظه گسترده‌تر می‌شود و روز به روز در حال پیشرفت است و هم چنین خانه‌هایی که تازه ساخته می شوند طراحی داخلی مدرن تری دارند طرفداران بیشتری را پیدا می کنند. از طرفی محبوبیت معماری مدرن در حال افزایش است و بسیاری از صاحبان خانه های کلاسیک تمایل دارند که با ایجاد تغییراتی در خانه خود آنها را به خانه های مدرن با طراحی مدرن تبدیل کنند که جایگزین کردن درب های کابینت قدیمی با درهای شیشه مات یک روش ساده و مقرون به صرفه برای مدرن تر کردن آشپزخانه است.
کابینت های مدرن میتواند جزایر آشپزخانه مدرن را در خود جای دهند که دارای اجزای به روز برای ذخیره ظروف آشپزی و دیگر ظروف و محل قرار گیری اکسسوری باشد.
موادی که در کابینت های آشپزخانه مدرن رایج است ، اغلب ساخته دست بشر هستند و می توانند شامل فلز ، پلاستیک ، بتن و شیشه باشند. شیشه های نیمه مات یا مات مورد پسند کابینت های آشپزخانه مدرن است. کابینت های آشپزخانه مدرن همچنین می توانند با روکش چوب یا ورقه پلاستیکی طراحی شده باشند .
در آشپزخانه سنتی کابینت ها در کل از یک نوع چوب ساخته می شوند، درحالیکه کابینت های آشپزخانه مدرن می توانند موادی مانند شیشه و فلز، چوب را ترکیب کرده و چشم هر بیننده ای را به خود جلب کند و به یک احساس منحصر به فرد تبدیل شود.
استفاده کردن از شیشه یکی از پرطرفدار ترین متریال هایی است که مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان نمونه که لازم است به آن توجه شود این است که برای جایگزین کردن درب های قدیمی از درب های شیشه ای استفاده می کنند که هزینه کمتری دارد و فضای آشپزخانه را جدید تر و شکیل تر می کنند.
برخی از افراد از ترکیب مواد مانند چوب و ورقه های پلاستیکی، شیشه، آهن و… استفاده می کنند. که این خود حالتی منحصر به فرد و جذابی را به طراحی آن‌ها می‌بخشد، در واقع شکل و فرم آنها است که می تواند سبک مورد نظر را در آشپزخانه ها تعیین کند.

کابینت ها ی مدرن می توانند دارای روکشی مخصوص از ورقه های پلاستیکی و یا چوب نیز باشند.
کابینت های مدرن در انواع ، طرح چوب، استیل، فلزی وبدون دستگیره یافت می شود.
کابینت آشپزخانه مدرن به چهار دسته تقسیم بندی می شود که کابینت های گلاس ، کابینت فوق برجسته (فرامید)، کابینت ملامینه (کابینت ام دی اف) و کابینت مدرن دو رنگ آن می باشد.
کابینت های گلاس به دلیل براق بودن سطح و شیشه ای شکل بودن آن معروف و شناخته شده است. در قسمت داخلی و هسته اصلی کابینت های گلاس ام دی اف و ورق «های گلاس» است که توانسته در صنعت کابینت سازی توجه عموم افراد مخصوصا خانم های خوش سلیقه را به خود جلب کند و کلی باعث پیشرفت این سبک کار در بازار شده است. این روکش ها انواع وسیعی را شامل میشوند از جمله: (، روکش پلی گلاس، روکش اکریلیک، روکش هایگلاس) که بسته به نوع کیفیت و کد رنگ قیمت متفاوتی را دارند. این سبک کابینت این قابلیت را دارد تا با رنگ های دیگر ترکیب شوند و اصطلاحا کابینت مدرن دو رنگ را تشکیل دهند، اگرچه در برابر رطوبت و خط و خش آسیب پذیر است اما تمیز کردن کابینت های گلاس به جهت جنس روکش آن به راحتی امکان پذیر می باشد.

شما عزیزان می توانید برای خرید کابینت با فروشندگان برتر کابینت بازار تماس گرفته و با خیال آسوده نسبت به سفارش کابینت مورد نظر خود اقدام نمایید.

کابینت فوق برجسته با مغر ام دی اف و روکش های متنوعی که کره ای هستند و در ضخامت شانزده میل است که بسیار مقرون به صرفه و زیباست، در عین حال این نوع کابینت به کابینت کلیف ایتالیا شباهت بسیاری دارد و الهام گرفته شده از این برند ایتالیایی است اما در حال حاضر توانسته است جایگاه خود را در صحنه رقابت با شرکت های و تولیدات دیگر پیدا کرده و به پیشرفت به سزایی برسد.

GALLERY

گالری نمونه کارهای کابینت مدرن

کارشناسان کابینت بازار، آماده مشاوره حضوری در محل هستند و تمام مراحل اجرا، نصب و خدمات پس از فروش را به مشتریان عزیز ارائه می‌دهند، برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید…

بازدید محل

مشاوره تلفنی

عقد قرار داد

بهترین کیفیت

قیمت کابینت مدرن

با توجه به اینکه کابینت مدرن یک سبک بوده و انواع اقسام مختلفی از کابینت های گلاس گرفته تا کابینت دو رنگ و … در زیر مجموعه این سبک قرار می‌گیرند، لذا قیمت واحدی برای کابینت مدرن نمی‌توان متصور بود. علاوه بر آن، تورم و تنوع بالای تولید کنندگان ورق ام دی اف که متریال اصلی کابینت مدرن است، باعث می‌شود که قیمت کابینت مدرن در بین یک محدوده خاص دائما در حال نوسان باشد. برای اینکه از قیمت روز کابینت مدرن اطلاع پیدا کنید می‌توانید که با کابینت بازار تماس بگیرید، ما در مجموعه کابینت بازار به شما کمک می‌کنیم تا ارزانترین کابینت مدرن در عین حال با کیفیت‌ترین نوع آن را سفارش دهید.

برای خرید و ثبت سفارش کابینت مدرن با واحد فروش کابینت بازار تماس بگیرید.

مشاوره و بازدید رایگان توسط کارشناسان مجرب

انواع کابینت مدرن

کابینت مدرن انواع مختلفی دارد که در این بخش مقاله سعی می‌کنیم به صورت خلاصه به معرفی برخی از انواع آن بپردازیم.

کابینت های گلاس

قبلا در مقاله‌ای جداگانه به معرفی کابینت های گلاس پرداختیم، کابینت های گلاس در واقع کابینتی است که جنس رویه آن از ماده‌ای به نام پلکسی گلاس تشکیل شده و معمولا به روی مغزی از نوع ام دی اف اضافه می‌شود. کابینت‌های های گلاس دارای ویژگی‌هایی از جمله درخشندگی و مقاومت بالا می‌باشند، کابینت های گلاس از جمله کابینت‌هایی است که می‌تواند در زیر مجموعه سبک کابینت مدرن قرار گیرد. نظافت پذیری بالا و براق بودن سطح و … این نوع کابینت را در بین خریداران محبوب کرده است اما باید بدانید که این نوع کابینت بی نقص نیز نبوده و یکی از انتقادهایی که به آن وارد است، خش پذیری بالای آن است که با برخورد اجسام نوک تیز به سطح کابینت، جای آن‌ها روی کابینت باقی می‌ماند.

کابینت ملامینه

کابینت ملامینه

کابینت ملامینه یکی از انواع کابینتی است که در سبک مدرن جای می‌گیرد، این کابینت از مغزی ام دی اف به همراه روکشی از جنس متریالی به نام ملامینه ساخته می‌شود، از ویژگی‌های بارز این نوع کابینت، می‌توان به  ضد آب بودن آن اشاره کرد. روکش ملامینه در مقابل آب و حرارت، عایق کاملا مناسبی بوده و چیزی که کابینت‌های ملامینه را متمایز می‌کند اینست که این نوع کابینت‌ها، از طول عمر بالایی برخوردارند و دیر خراب می‌شوند.

همچنین لازم به ذکر است که به نسبت کابینت های گلاس، کابنیت ملامینه در مقابل خش مقاوم‌تر بوده و دیرتر آسیب می‌بیند. معمولا از این نوع ورق و روکش برای اتاق خواب استفاده می‌کنند اما در آشپزخانه نیز به کار می‌روند. روکش ملامینه هم در نوع مات و هم براق در دسترس خریداران محترم است و خریداران با توجه به سلیقه خود، می‌توانند یک نوع از آن را برگزینند.

کابینت فرامید

در واقع این نوع کابینت اسم خود را از اسم‌های فرید و امید گرفته است و یک شرکت ایرانی آن را تولید می‌کند، کابینت فرامید از مغزی ام دی اف و روکش‌های تولیدی توسط کشور ایتالیا بهره می‌برد. این نوع کابینت، در رنگ بندی متنوع به بازار عرضه شده است و همچنین  در مقابل خط و خش کاملا مقاوم می‌باشد. معمولا در این نوع کابینت، روکش از جنس مات است.

کابینت فرامید

کابینت دو رنگ

همانطور که از اسم آن پیداست این نوع کابینت، از ترکیب دو رنگ بوجود می‌آید، ترکیب‌های مختلفی در این نوع کابینت مدرن وجود داشته که هرکدام زیبایی منحصر به فرد خود را دارند و همین موضوع باعث محبوبیت زیاد این نوع کابینت، نزد خریداران ایرانی شده است.

معمولا در کابینت دو رنگ، رنگ زمینه را در طیف رنگی خنثی مثل سفید یا خاکستری در نظر می‌گیرند و یک رنگ گرم مثل جگری یا قرمز و یا رنگ‌های ملایم‌تر مثل آبی یا سبز را به عنوان رنگ دوم در نظر می‌گیرند، البته لازم به ذکر است که انتخاب رنگ‌ها کاملا به سلیقه مشتری بستگی دارد و امکان پیاده سازی هر دو نوع رنگی وجود دارد.

کابینت بازار به عنوان بهترین تولید کننده کابینت مدرن در کشور این قابلیت را دارد که کابینت مدرن با هر نوع ترکیب رنگی را برای شما پیاده سازی نماید، برای سفارش کابینت دو رنگ مدرن با ارزانترین قیمت ممکن تنها کافیست که با کابینت بازار تماس بگیرید.

عوامل موثر در تعین قیمت کابینت مدرن

  • نوع مغزی مورد استفاده در کابینت که می‌تواند ام دی اف و یا نئوپان و … باشد که باعث تغیر قیمت نهایی هر متر مربع از کابینت مدرن می‌شود.
  • نوع روکش مورد استفاده که با توجه به انواع کابینت متفاوت است، یکی از عوامل موثر در تعین قیمت کابینت مدرن است.
  • دستگیره و درب مورد استفاده برای کابینت نیز یکی از عوامل دیگر است، معمولا در کابینت سبک مدرن از درب‌های مگنتی استفاده می‌شود که این درب‌ها هرکدام قیمت مختص به خود را دارند.
  • یراق آلات مورد استفاده در ساخت کابینت نیز در قیمت آن موثر هستند، برخی از مجریان ساخت کابینت، از یراق آلات بی کیفیت یا کم کیفیت استفاده می‌کنند تا حاشیه سود خودشان افزایش یابد اما کابینت بازار، از مرغوب‌ترین یراق آلات برای ساخت کابینت استفاده می‌کند و خیالتان از این بابت راحت باشد.
  • نوع رنگ بندی و ترکیب رنگ نیز در قیمت کابینت تاثیر دارد، در کنار این کیفیت رنگ مورد استفاده هم مهم است و هرچقدر از رنگ با کیفیت‌تر و خاص‌تر استفاده شده باشد، قیمت کابینت نیز بیشتر می‌شود.
  • طراحی کابینت نیز در قیمتش تاثیر دارد، با توجه به ابعاد و مساحت و نوع کابینت مدرنی که انتخاب می‌کنید ممکن است که هزینه بیشتری برای ساخت کابینت بپردازید، ما در کابینت بازار به شما بصورت کاملا رایگان مشاوره می‌دهیم تا مناسب‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین نوع کابینت را برای خود انتخاب کنید.
  • نصب کابینت نیز معمولا در برخی از موارد هزینه مجزایی را در بر دارد اما بصورت کلی هزینه خرید کابینت به ازای هر متر محاسبه شده و شما نیاز به پرداخت هزینه مجزایی برای مواردی مثل دستگیره، درب و … نیستید اما در صورتی که مایل به تغیر درب یا استفاده از نورپردازی خاص و یا هرگونه اکسسوری خاصی داشته باشید، هزینه مجزایی را می‌بایست پرداخت کنید.

مزایای کابینت مدرن

کابینت مدرن دارای مزایای بسیاری است، در ادامه برای اینکه شما را با برخی از مهم‌ترین مزایای کابینت مدرن آشنا کنیم، برخی از آن‌ها را بر می‌شماریم.

تنوع رنگی بالا

کابینت مدرن بر خلاف کابینت کلاسیک، از تنوع رنگی بسیار بالایی برخوردار بوده و بدون هیچ‌گونه محدودیتی در انتخاب رنگ در این سبک وجود نداشته و با توجه به سلیقه مخاطب، می‌توان از انواع رنگ‌ها برای طراحی این نوع کابینت بهره گرفت.

البته تجربه کابینت بازار نشان می‌دهد که معمولا سلیقه مشتریان گرانقدر، خرید کابینت مدرن دو رنگ، ست شده با کاشی و دکوراسیون داخلی منزلشان است.

سادگی طرح

خصیصه اصلی و متمایزکننده کابینت مدرن با سایر کابینت‌ها، سادگی در طراحی آن است. در کابینت مدرن خبری از نقش و نگارهای سنتی و پیچیده نیست و لایه روکش کابینت سبک مدرن، یک رنگ مینیمال و ساده داشته و از تاج‌ها و آپشن‌های سلطنتی خبری نیست.

مشتریان گرانقدر باید با توجه به دیزاین داخلی ساختمان خود، بهترین نوع کابینت مدرن را انتخاب نمایند.

دستگیره مخفی یا مگنتی

در کابینت مدرن، از دستگیره‌های سنتی و بلند استفاده نمی‌شود، معمولا در کابینت‌های مدرن از دستگیره مگنتی یا آهن‌ربایی استفاده می‌کنند، برخی دیگر از مشتریان، از درب‌های لمسی که بعضا مشاهده شده که امکان قرار دادن رمز روی آن‌ها نیز وجود دارد استفاده می‌کنند که البته مستلزم پرداخت هزینه بیشتری از جانب مشتری است!.

قیمت مناسب

قیمت کابینت مدرن به نسبت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک کاملا مقرون به صرفه بوده و ارزان‌تر است، دلیل آن نیز عدم استفاده از طرح‌ها و یراق آلات تزئینی و گران‌قیمت در آن است. ارزان‌تر بودن قیمت کابینت مدرن، آن را به انتخاب اول مشتریان ایرانی تبدیل کرده است. ما نیز در کابینت بازار در خدمت شما هستیم تا ارزان‌ترین و با کیفیت‌ترین کابینت مدرن را مطابق سلیقه شما، برایتان نصب کنیم.

دوام بالا

کابینت مدرن از دوام و استقامت بالایی برخوردار بوده و طول عمر بالایی دارد، با خرید کردن آن، نیاز به تعویض کابینت تا سالیان سال نخواهید داشت و کیفیت آن به مرور زمان، کاهش نمی‌یابد.

با توجه به تورم بالای کشور، بهتر است که همان ابتدا، بهترین گزینه ممکن را انتخاب نمایید تا در هزینه‌های آتی نیز صرفه جویی شود.

نظافت پذیری عالی

بر خلاف کابینت‌های کلاسیک که نظافت آن‌ها به واسطه داشتن نقوش مختلف کار دشواری است، کابینت‌های در سبک مدرن، به راحتی تمیز می‌شوند و تنها با یک دستمال مرطوب معمولی می‌توان آنها را نظافت کرد، این مورد نیز یکی از دلایل محبوبیت این سبک قفسه آشپزخانه در بین مشتریان ایرانی است.

معایب کابینت مدرن

در کنار مزایای عالی کابینت مدرن، معایب اندک آن را نیز برای شما بر می‌شماریم که با چشمانی باز اقدام به خرید کابینت مدرن نمایید.

عدم تاب آوری بالا در مقابل حرارت

یکی از معایب کابینت مدرن، حساسیت خیلی زیاد این سبک کابینت آشپزخانه به حرارت است، با در معرض حرارت قرار گرفتن این سبک کابینت، به مرور زمان کیفت آن کاهش می‌یابد و در صورتی که قصد خرید کابینت مدرن را دارید باید این نکته را نیز مد نظرتان قرار دهید که کابینت مدرن به حرارت حساس بوده و ممکن است با قرار گرفتن در معرض حرارت، دچار فرسودگی شود.

فرسوده شدن با رطوبت بالا

یکی دیگر از عیب‌های وارده به کابینت مدرن، حساسیت این نوع قفسه اشپزخانه، به رطوبت بالاست، هرچند که کابینت مدرن ملامینه ضد آب است اما در معرض رطوبت قرار گرفتن کابینت، در بلند مدت باعث آسیب جدی به یونیت و بدنه ام دی اف کابینت می‌شود، به صورت کلی اگر که محیط آشپزخانه شما رطوبت بسیار بالایی دارد، خرید کابینت از نوع ام دی اف در هر سبکی اعم از مدرن، نئوکلاسیک و یا کلاسیک توصیه نمی‌شود.

مشکل در تعویض درب‌ها

شکل و مدل درب‌های کابینت مدرن با سبک‌های دیگر کاملا تفاوت دارد، برخلاف سبک کلاسیک و نئوکلاسیک، در این نوع کابینت، درب‌ها معمولا لمسی یا آهن‌ربایی بوده و با خراب شدن آن، امکان تعویض درب به راحتی وجود ندارد.

تفاوت کابینت مدرن و کلاسیک

کابینت مدرن و کلاسیک تفاوت‌های زیادی با هم دارند که در ادامه به برخی از تفاوت‌های کابینت مدرن با کابینت کلاسیک می‌پردازیم.

  • کابینت مدرن به صورت مینیمال است اما کابینت کلاسیک حس تجملاتی و لوکس بودن را منتقل می‌کند.
  • کابینت مدرن در فضاهای کوچک قابل پیاده سازی است در حالی که کابینت کلاسیک حتما باید در آشپزخانه‌ای بزرگ و با مساحت بالا اجرا شود.
  • طرح کابینت مدرن ساده و بدون هیچ‌گونه طرح خاصی است در حالی که در کابینت کلاسیک از طرح‌های پیچیده بهره گرفته می‌شود.
  • متریال مورد استفاده برای ساخت کابینت مدرن معمولا از ام دی اف و چوب‌های مصنوعی است در حالی که در کابینت کلاسیک ممکن است که از چوب طبیعی نیز استفاده شود.
  • کابینت مدرن از ویترین برخوردار نبوده در حالی که در سبک کلاسیک، یک ویترین برای دکوراسیون و نگهداری وسایل گرانبها و لوکس برای بخش جلویی آشپزخانه ساخته می‌شود.
  • به واسطه اینکه در کابینت مدرن، از چوب طبیعی استفاده نمی‌شود، قیمت کابینت مدرن بسیار ارزان‌تر از قیمت کابینت کلاسیک است.

 

تفاوت کابینت مدرن و نئوکلاسیک

  • کابینت مدرن از طرحی ساده بهره می‌گیرد اما کابینت نئو کلاسیک با تاثیر گرفتن از سبک کلاسیک، ممکن است که از طرح پیچیده‌ای بهره بگیرد.
  • تنوع رنگی کابینت مدرن بیشتر از کابینت در سبک نئوکلاسیک است و می‌توان کابینت مدرن با هر ترکیب و رنگ دلخواهی داشت.
  • قیمت کابینت مدرن از کابینت نئو کلاسیک کمتر است.
  • کابینت مدرن هویت خود را دارد در حالی که کابینت نئوکلاسیک از دو سبک مدرن و سنتی وام گرفته و تلفیقی از این دو سبک می‌باشد که برخی از ویژگی‌هایش را از سبک مدرن و برخی دیگر را از سبک سنتی و کلاسیک گرفته است.

مراحل طراحی و اجرای کابینت های مدرن

برای طراحی کابینت مدرن ابتدا کارشناسان آشپزخانه، ابعاد و ویژگی های آن را مورد توجه و اندازه گیری قرار می دهند و سپس با توجه به سلیقه و درخواست های مشتری اقدام به طراحی قسمت های مختلف کابینت های مدرن می کنند.
در زیر به مراحل طراحی کابینت مدرن با استفاده از نرم افزارهای مربوطه اشاره می کنیم:

  • در مرحله اول طراحان با توجه به رعایت نکات معمول در مورد ابعاد طول، عرض، ارتفاع و ضخامت صفحه کابینت و ارتفاع پایه ها، کابینت های زمینی را طراحی می کنند.
  • در مرحله دوم جعبه (باکس) کابینت های زمینی طراحی می شود، باید توجه داشت که در این مرحله تمامی اجزا به صورت جداگانه و با توجه به ابعاد استاندارد فضا، کابینت و متریال، مورد طراحی قرار می گیرد.
  • در مرحله سوم پس از طراحی باکس، پایه و به¬طورکلی قسمت زمینی، طراحان کابینت باید صفحه روی آن را طراحی کنند.
  • در مرحله چهارم درب ها و کشوهای کابینت های زمینی را طراحی می کنند، قرار گیری درب و کشوها باید به گونه ای باشد که لولاها، ریل، دستگیره ها و یا مگنت و … به بهترین شکل ممکن عمل کنند و باهم برخورد و ساییدگی نداشته باشند و در عین حال دارای چینش مناسب و زیبایی در طراحی باشند.
  • در مرحله پنجم باکس کابینت های بالایی و قسمت های مختلف آن از جمله صفحه بالا و پایین طبقه ها و … مورد طراحی قرار می گیرد و پس از طراحی دقیق و بررسی قسمت های مختلف آن درب کابینت های هوایی را نیز طراحی می کنند.
  • در مرحله بعدی جاچراغی های کابینت و تاج کابینت طراحی می شود.
  • پس از طراحی تاج، دستگیره ها با توجه به نوع و ویژگی هایی که دارند طراحی می شود.
  • افزون بر این موارد در مراحل بعدی باکس و درب کابینت یکسره، کابینت گوشه، کابینت کانتر، سینک ظرفشویی و درب آن، باکس آبچکان، درب و پشت بند آب چکان، باکس هود کابینت، باکس یخچال با توجه به نوع یخچال، باکس گاز به صورت گاز صفحه ای یا گازهای ساده و معمولی، باکس فر و ظرفشویی در صورت وجود و … می پردازند.

ذکر این نکته لازم است که با توجه به نوع نرم افزار و یا شیوه کار طراحان کابینت های مدرن، احتمال تفاوت در ترتیب و مراحل طراحی با مراحل نام برده در بالا وجود دارد، همچنین توجه داشته باشید که مراحل مختلف طراحی کابینت مدرن با استفاده از نرم افزارهای تخصصی طراحی داخلی ترسیم می شود و با استفاده از طرح ها و نمایش سه بعدی طرح اولیه کابینت های مدرن را به مشتری نشان می دهند. از جمله این نرم افزار ها می توان به مواردی همچون اسکچاپ، تری دی مکس، اتوکد و … اشاره کرد.

پس از طراحی قسمت های مختلف کابینت و مشخص شدن قطعات و ابعاد آن ها، متریال اولیه در جنس و رنگ مشخص با توجه به انتخاب مشتری تهیه می شود و پس از آن قطعات کابینت مدرن با دستگاه های برش مورد برش قرار می گیرند.
پس از برش تمامی قسمت ها مورد بررسی قرار گرفته و لبه چسبانی آن ها انجام می شود. در نتیجه لبه های کار با استفاده از نوارهایی با سایز مشخص جهت مقاومت در برابر خراش، ساییدگی، نفوذ آب و در جهت زیبایی بیشتر پوشیده می شود. پس از این کار قطعات جهت اتصال و مونتاژ مورد شیارزنی و سوراخ کردن قرار می گیرد و مونتاژ روی آن ها انجام می شود.
پس از طی این مراحل قطعات کابینت های مدرن آماده نصب می شوند. برای نصب، محل دقیق هر کابینت را روی دیوار در قسمت های مختلف و از پیش تعیین شده آشپزخانه تعیین و سپس اتصالات مختلف آن را نصب می کنند، و پس از بازررسی نهایی و چک کردن قسمت های مختلف کابینت آن را به مشتری تحویل می دهند.

 

دستگیره کابینت‌های آشپزخانه مدرن

انتخاب مناسب دستگیره تاثیر به سزایی در دوچندان شدن زیبایی بصری این نوع از کابینت ها دارد که از انواع دستگیره شامل : استیل، دستگیره سرامیکی، دستگیره مخفی می باشند.

بر خلاف گذشته که از دستگیره های فلزی در انواع مختلف استفاده میشد امروزه از دستگیره های سرامیکی که در ساخت کابینت های مدرن وجود دارد کمتر استفاده میشود. اما به جرئت میتوان گفت بهترین انتخاب دستگیره برای کابینت های سبک مدرن دستگیره های مخفی است که در رنگ ها و طرح های متنوعی وجود دارند.

دستگیره کابینت مدرن
CUPBOARD

انواع کابینت

کابینت ممبران
کابینت ممبران
کابینت های گلاس
کابینت های‌گلاس
کابینت نئوکلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت مدرن
کابینت مدرن
کابینت روکش چوب
کابینت روکش چوب
کابینت انزو
کابینت انزو
کابینت MDF
کابینت MDF
کابینت PVC
کابینت PVC
کابینت وکیوم
کابینت وکیوم
کابینت منحنی
کابینت منحنی
کابینت فلزی
کابینت فلزی
FAQ

سوالات متداول

چه تفاوتی بین کابینت کلاسیک و کابینت مدرن وجود دارد؟

تفاوت اصلی این ۲ نوع کابینت با هم در این است که کابینت‌های مدرن از سادگی، خطوط راست و رنگ‌های خنثی تشکیل شده است.

مقاومت بالا، زیبایی منحصر بفرد، دوام بالا و تنوع رنگ کابینت مدرن را متمایز می‌کند.

کابینت بازار مشاوره و بازدید رایگان در محل دارد و با بهترین قیمت و کیفیت توسط کارشناسان مجرب اجرا می‌کند.

WEBLOG

مقالات کابینت بازار

جنس و نوع کابینت
شروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه
42,000,000
کابینت های گلاس ایرانی
48,000,000
کابینت‌های گلاس ترک
61,000,000
کابینت ورق ایزوفام
48,000,000
کابینت ممبران
69,000,000
کابینت نئوکلاسیک
79,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان
110,000,000
کابینت روکش چوب
66,000,000
کابینت ورق فرامید
58,000,000
کابینت ورق تیسان
46,000,000
برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش همین الان تماس بگیرید