کابینت ام دی اف

امروزه چوب به عنوان یکی از مهمترین متریال‌های شناخته شده در زندگی بشر، شناخته می‌شود، ما در محیط زندگی و کار خود از وسایل تولید شده از جنس چوب یا فراورده‌های آن استفاده می‌کنیم. کابینت نیز یکی از وسایلی است که از این امر مستثنی نبوده و به عنوان بخشی از آشپزخانه، ممکن است که توسط چوب و یا فرآورده‎‌های آن تولید شده باشد.

به طور معمول کابینت آشپز خانه به سه نوع:

  • کابینت فلزی
  • کابینت تماما چوبی
  • کابینت کامپوزیت

تقسیم می‌شود. کابینت‌های فلزی که از جنس ورق فلزی ساخته شده و کابینت‌های از نوع تماما چوبی، از چوب طبیعی و بدون فرآوری تولید می‌شوند اما کابینت از نوع کامپوزیت که ام دی اف نیز در این دسته بندی قرار می‌گیرد.

mdf cabinet
جنس و نوع کابینت
شروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه
42,000,000
کابینت های گلاس ایرانی
48,000,000
کابینت‌های گلاس ترک
61,000,000
کابینت ورق ایزوفام
48,000,000
کابینت ممبران
69,000,000
کابینت نئوکلاسیک
79,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان
110,000,000
کابینت روکش چوب
66,000,000
کابینت ورق فرامید
58,000,000
کابینت ورق تیسان
46,000,000
PRODUCTS

محصولات کابینت بازار

شناسه: 1041
دسته: کابینت
رنگ: طوسی
سبک: مدرن
شناسه: 1040
دسته: کابینت
رنگ: سفید
سبک: مدرن
شناسه: 1039
دسته: کابینت
رنگ: آبی
سبک: مدرن
شناسه: 1038
دسته: کابینت
رنگ: مشکی
سبک: کلاسیک
شناسه: 1037
دسته: کابینت
رنگ: کرمی
سبک: کلاسیک
شناسه: 1036
دسته: کابینت
رنگ: قهوه ای روشن
سبک: کلاسیک
فرم درخواست تخفیف
شما عزیزان می‌توانید با پر کردن فرم زیر از تخفیف ۱۰ درصدی کابینت بازار بهره مند شوید

امروزه با پیشرفت صنعت چوب و بالا رفتن دانش استاد کاران در این زمینه برای ساخت وسایل نام برده و حتی مبل و صندلی و سرویس خواب هم از چوب استفاده می کنند.

زیرا کابینت چوب علاوه بر مقاومت بالا تر زیبایی دو چندانی به آشپزخانه و دکوراسیون منزل شما می دهد.

با ما همراه باشید تا در مورد کابینت های چوبی که از جنس های مختلفی ساخته می شوند اطلاعات بیشتری را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

چوب MDF چیست؟

در واقع عبارت MDF مخفف Medium Density Fiberboard است که به معنای تخته فیبر با چگالی متوسط است. ورق ام دی اف از ترکیب الیاف چوب، رزین و موم ساخته می‌شود که در صنعت ساختمان، بخصوص کابینت سازی به وفور از آن استفاده می‌شود. یک نوع دیگر از کابینت کامپوزیتی به اسم HDF نیز وجود دارد که آن نوع، تراکم مغزی بسیار بالاتر از نوع MDF می‌باشد.

کابینت ام دی اف، از استحکام بالایی برخوردار بوده و به نسبت سایر متریال‌ها، ارزندگی قیمتی داشته و ارزان‌تر از سایرین است و در عین حال، کیفیت و استقامت بالایی در مقابل فشار، رطوبت، فرسودگی و … دارد. ورق ام دی اف دارای انواعی است و هم در داخل کشور تولید می‌شود و هم برندهای معتبر همچون AGT ترکیه آن را تولید و به کشورمان صادر می‌کنند، ام دی اف در واقع متریال تشکیل دهنده، یونیت (بدنه) کابینت بوده و روکش‌های متفاوتی با متریال‎‌های گوناگونی روی آن نصب می‌شوند و انواع کابینت مثل کابینت های گلاس، کابینت ممبران و … را می‌سازند.

GALLERY

گالری نمونه کارهای کابینت ام دی اف

مزایای کابینت ام دی اف

  • استحکام و مقاومت بالا

کابینت‌هایی که از مغزی ام دی اف ساخته می‌شوند، به دلیل اینکه مغزی آن‌ها فشرده بوده، از استحکام و دوام و مقاومت بالایی برخوردار بوده و به خوبی از پس بار سنگین ظروفی که در درون آن‌ها قرار می‌گیرند بر می‌آیند. کابینت‌های mdf به مرور زمان برخلاف سایر انواع کابینت مثل کابینت فلزی، دچار فرسایش و خمیدگی نشده و یکی از بهترین گزینه‌‌ها برای خرید هستند.

  • طول عمر زیاد

کابینت تولید شده با ورق ام دی اف، از طول عمر بسیار بالایی برخوردار بوده و به مرور زمان دچار فرسودگی نشده و همچنین کیفیت خود را نیز از دست نخواهد داد و رنگ آن نیز در طول زمان تغیر نخواهد کرد حتی اگر در شرایطی که کابینت مستقیما در معرض نور خورشید باشد.

  • نظافت ساده

کابینت mdf به نسبت کابینت از نوع تمام چوبی طبیعی و کابینت فلزی، ساده‌تر تمیز می‌شود، با یک دستمال مرطوب می‌توانید بدون هیچگونه دردسر خاصی کابینت ام دی اف را نظافت کنید البته باید این نکته را نیز بدانید که نباید کابینت از نوع ام دی اف را در مقابل آب قرار دهید، چرا که باعث بادکردن ورق و پوسیدگی سریع آن می‌شود، به طور کلی رطوبت و آب میانه خوبی با چوب ام دی اف ندارند.

  • قیمت ارزان‌تر

یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت کابینت ام دی اف در کنار کیفیت بالای آن، ارزان بودن قیمت آن است. با توجه به مشکلات اقتصادی و تورم بالا، یکی از مهم‌ترین فاکتورهای هر خریدار کابینتی در ایران، قیمت آن است، کابینت از نوع mdf دارای ارزندگی قیمت بوده و با توجه به کیفیت بالا، قیمت مناسبی دارد و خرید آن به صرفه است.

  • تنوع رنگ و طرح

در واقع کابینت ام دی اف یک دسته بندی کلی بوده و انواع کابینت‌های موجود در بازار از جمله کابینت ممبران، کابینت نئوکلاسیک، کابینت های گلاس و … نیز در زیر مجموعه این دسته قرار می‌گیرند، یکی از مزایای کابینت‌های mdf تنوع رنگی آن‌هاست که بنا به سلیقه مخاطب، رنگ‌های متنوعی برای پیاده سازی در دسترس است.

  • سهولت ابزارزنی

یکی از عواملی که باعث محبوبیت هرچه بیشتر چوب ام دی اف شده است، سهولت در ابزار زنی آن است. منظور از ابزار زنی این است که ورق ام دی اف به راحتی برش خورده و کابینت ساز به راحتی می‎‌تواند ابعاد مورد نظر خود را ایجاد کند. این موضوع باعث می‌شود که دست طراح کابینت باز بوده و مشتری نیز بتواند کابینت آشپزخانه با هر ابعادی که مایل است را سفارش دهد.

  • عایق صدا و حرارت

ورق ام دی اف از عبور صدا و حرارت جلوگیری کرده و عایق صدای خیلی خوبی محسوب می‌شود همین موضوع نیز یکی از معیارهای اصلی خریداران است.

کارشناسان کابینت بازار، آماده مشاوره حضوری در محل هستند و تمام مراحل اجرا، نصب و خدمات پس از فروش را به مشتریان عزیز ارائه می‌دهند، برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید…

بازدید محل

مشاوره تلفنی

عقد قرار داد

بهترین کیفیت

معایب کابینت ام دی اف

  • آسیب پذیری در مقابل مواد شیمیایی

ورق ام دی اف و همچنین روکش‌های متنوعی مثل های گلاس و پی وی سی که روی آن نصب می‌شوند، نسبت به مواد شیمیایی و پاک کننده‌ها حساس بوده و با در معرض قرار گرفتن آن مواد، دچار پوسیدگی و خوردگی می‌شود.

  • حساسیت به رطوبت و حرارت

ورق ام دی اف به شدت با رطوبت ناسازگار بوده و در صورتی که رطوبت محیط بسیار بالا باشد و یا ورق مستقیما با آب در تماس باشد، به سرعت باعث بادکردن آن شده و اگر شما برای آشپزخانه خودتان، کابینت mdf سفارش داده اید، باید بدانید که به هیچ عنوان نباید کابینت ام دی اف در معرض رطوبت زیاد و حرارت قرار بگیرد.

  • عدم تعمیر پذیری

در صورتی که کابینت آشپزخانه از نوع MDF به دلیل قرار گرفتن در معرض حرارت بسیار و یا در معرض رطوبت بالا بودن فرسوده شود و روکش آن از بدنه جدا شود، به دلیل اینکه روکش را با چسب به بدنه می‌چسپانند، لذا در صورت رخ دادن همچین موردی، نمی‌توان رویه را ترمیم کرد و می‌بایست کل یونیت را تعویض کرد. یکی از مشکلات اصلی کابینت از نوع ام دی اف عدم تعمیر پذیری آن است.

  • شل شدن اتصالات در طول زمان

یراق آلات و اتصالات مورد استفاده در کابینت ام دی اف ممکن است به مرور زمان شل شده و اتصالات آن از یکدیگر جدا شوند، به همین دلیل ضروری است که کابینت ام دی اف خود را از جایی تهیه کنید که در در حوزه ساخت کابینت ام دی اف با کیفیت مرجع بوده و کابینت با کیفیت را به مشتری تحویل می‌دهد.

کابینت بازار به عنوان مرجع تخخصی کابینت در کشور، با تیمی مجرب و حرفه‌ای در کنار شماست تا آنچه که لیاقت شماست را به شما تحویل دهد. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

مشاوره و بازدید رایگان توسط کارشناسان مجرب

انواع کابینت MDF بر اساس روکش

همانطور که می‌دانید، کابینت‌های ام دی اف، روکش‌های متنوعی دارند اما همگی در مغزی ام دی اف به کار رفته مشترک هستند. در ادامه به برخی از انواع کابینت ام دی اف بر اساس روکش به کار رفته در آن‌ها می‌پردازیم.

کابینت با روکش ممبران

در این نوع کابینت، جنس رویه کابینت، از متریال پی وی سی تشکیل شده است که با دستگاه وکیوم روی مغزی نصب می‌شود. استفاده از دستگاه وکیوم با کیفیت یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در کیفیت کابینت است که ما در مجموعه کابینت بازار از پیشرفته‌ترین دستگاه وکیوم کابینت ممبران استفاه می‌کنیم.

از مزایای کابینت با روکش ممبران این است که به دلیل اینکه این کابینت، از متریال پی وی سی ساخته می‌شود، سطح کابینت در مقابل رطوبت و خراشیدگی مقاوم می‌شود.

کابینت با روکش ملامینه

این نوع از کابینت‌ها، روکشی از جنس متریال ملامینه دارند که به وسیله چسپ رزین به مغزی ام دی اف متصل می‌گردند. این نوع از کابینت دارای قیمت مناسبی بوده و یکی از بهترین انتخاب‌های ممکن برای خرید کردن است.

کابینت با روکش های گلاس

در این نوع کابینت، از روکشی با ماده پلکسی گلاس استفاده می‌شود، روکش پلکسی گلاس می‌تواند براق و یا مات باشد که عمده خریداران ترجیح می‌دهند که از کابینت های گلاس براق استفاده کنند.

از معایب این نوع از کابینت، خش پذیری بالاست و از مزایای آن نیز می‌توان به نظافت ساده و زیبایی و درخشندگی آن اشاره کرد.

کابینت با روکش چوبی

همانطور که از نام این نوع کابینت پیداست، روکش این نوع از کابینت از جنس چوب طبیعی بوده و در طرح‌های متنوعی به بازار ارائه می‌شود، از جمله می‌توان به کابینت ام دی اف با طرح فندقی و یا طرح گردویی و … اشاره کرد.

انواع کابینت MDF
طراجحی کابینت ام دی اف

خرید کابینت ام دی اف

در این قسمت تلاش بر این است که نکات مبهمی که در مورد خرید کابینت وجود دارد بر طرف شود. این روزها اکثر افراد تمایل زیادی به شیک کردن منزل خود و طراحی دکوراسیون آشپزخانه دارند اما این سوال برای عده زیادی پیش آمده است که از کجا می توانند کابینت با کیفیت و قیمت مناسب را تهیه کنند. ما در این جا هستیم تا به این سوال پاسخ دهیم. امروزه سایت های اینترنتی و نمایندگی های خرید حضوری عرضه کننده انواع کابینت ممبران، های گلاس، چوب و ام دی اف هستند. یکی از بهترین مراکز عرضه کننده کابینت ام دی اف سایت اینترنتی cabinetbazar.ir است. این سایت به صورت غیر حضوری و اینترنتی به مشتریان خدمات ارائه می کند و علاوه بر فروش، طراحی کابینت ام دی اف را نیز انجام می دهد. جهت خرید و طراحی کابینت آشپزخانه خود می توانید با این سایت در ارتباط باشید کارشناسان مربوطه به صورت تلفنی مشاوره خرید را انجام خواهند داد.

تفاوت ورق MDF ایرانی با خارجی

در بازار ایران ورقmdf تولید داخل و تولید خارج وجود دارد، ورق تولید شده توسط شرکت‌های معتبری همچون AGT ترکیه که به ورق ام دی اف AGT نیز شناخته می‌شود از کیفیت بالاتری به نسبت نمونه تولید داخلی برخوردار است. مهمترین تفاوت ورق MDF ایرانی با خارجی در تراکم مغزی ورق است، در نمونه خارجی، مغزی متراکم تر بوده و این موضوع باعث می‌شود که مقاومت و استحکام کابینت بالاتر برود همچنین به دلیل تراکم بالا، اتصالات و لولاها و … نیز به صورت محکم‌تری به نسبت نمونه داخلی، روی مغزی نصب شده و به مرور زمان اتصالات شل نمی‌شوند.

تفاوت دیگری که بین ورق ام دی اف ایرانی و خارجی وجود دارد اینست که ورق خارجی، قیمت بالاتری به نسبت ورق داخلی دارد اما خب بلطبع کیفیت و ماندگاری و مقاومت آن در مقابل رطوبت و فرسودگی بسیار بیشتر از نمونه داخلی است.

ورق MDF ایرانی با خارجی

روكش های طبیعی یا چوبی در ساخت کابینت ام دی اف

روکش های طبیعی در کابینت ام دی اف از قطعات طبیعی چوب ساخته شده اند بسیار گران بوده و در قطر های 2 تا 9 میلی‌متر روی کابینت‌ها متصل می گرد، چوب هایی که به صورت روکش استفاده می شوند در شرایط خاصی و بعد از پخته شدن مورد استفاده قرار می گیرند. معمولا روکش های طبیعی از درختان پهن برگ مانندساج، گردو، افرا، بلوط و اقاقیا ساخته می شود که البته از دیگر انواع درختان نیز می توان روکش ساخت، اما زیبایی چندان خاصی ندارد.

روکش های مصنوعی از ترکیب کاغذهایی از جنس پی وی سی با طرح و نقش روکش های طبیعی یا طرح دلخواه مشتری با لایه ای نازک از پلاستیک با کیفیت و چند نوع مواد نگهدارنده و تثبیت کننده ساخته می شود. امروزه اکثر صفحات ام دی اف با این روکش ها پوشش داده می‌شوند.

چسب‌هایی که برای استفاده در تولید کابینت ام دی اف به‌کار می‌روند شامل: چسب چوب، چسب آهن، چسب پلی یورنان، چسب سیلیکون بوده که هرکدام برای بخش‌های خاصی است که قطعه‌های کابینت را به هم متصل می‌کند.

عوامل موثر در قیمت کابینت ام دی اف

کابینت‌ها از جمله وسایل بسیار کاربردی هستند که علاوه بر جنبه زیبایی، در خانه نیز کاربردی بوده و از کیفیت بالایی برخوردارند. این محصولات نیز به لحاظ قیمتی در رنج‌های مختلفی عرضه می‌شوند که عوامل بسیاری در این تفاوت قیمت‌ها موثر شناخته می‌شوند که از جمله این عوامل موثر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

متریال مورد استفاده

متریال استفاده شده، یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در قیمت ام دی اف است که در کیفیت و عمر مفید کابینت به عنوان یک فاکتور بسیار مهم در نظر گرفته می‌شود. نوع مواد و کیفیت آنها تاثیر زیادی در قیمت نهایی کابینت‌های ام دی اف دارد. جنس بدنه و اسکلت نیز از اهمیت زیادی در تعین قیمت ام دی اف برخوردار است.

برند

برندهای مختلفی در زمینه تولید ورق‌های کابینت و یراق‌آلات کابینت فعالیت می‌کنند. برند و اعتبار آنها تاثیر زیادی در قیمت ورق ام دی اف دارد. برای مثال، قیمت ورق‌های ام دی اف ایرانی نسبت به نمونه‌های خارجی پایین‌تر است.

کیفیت

کیفیت یکی از عوامل موثری است که در تعیین قیمت کابینت ام دی اف بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. ضخامت نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار در قیمت ام دی اف است. جنس ورق ام دی اف نیز می‌تواند در تعیین قیمت کابینت‌های ام دی اف تاثیرگذار باشد.

به عنوان مثال کیفیت ورق ام دی اف ایرانی کمتر از نمونه وارداتی آن بوده و همچنین کیفیت ورق mdf خارجی بالاتر است.

قیمت کابینت ام دی اف

قیمت کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف نسبت به بسیاری از کابینت ها قیمت مناسب تری دارد. اما به طور کلی طراحی کابینت ام دی اف همراه با خرید آن ممکن است هزینه های متنوعی در برداشته باشد و قیمت ثابتی ندارد. عوامل مختلفی در تعیین قیمت کابینت ام دی اف موثر هستند از مهم ترین عوامل موثر در قیمت، می توان به طراحی کابینت ام دی اف اشاره کرد. ممکن است طراحی کابینت ام دی اف به صورتی باشد که دو طرف آشپزخانه کابینت شود و یا متراژ کم تری از آشپزخانه کابینت شود.

از دیگر عوامل موثر در قیمت کابینت ام دی اف می توان به جنس لولاها، جنس پایه ها، دستیگره ها و … اشاره نمود. هم چنین ایجاد پاخور برای کابینت های امروزی تا حدودی سبب افزایش قیمت این کار شده است. یکی دیگر از عوامل بسیار مهم در تعیین قیمت، درجه کیفیت کابینت است. ام دی اف انواع مختلفی دارد و نوع با کیفیت آن دارای استحکام بالا می باشد. امروزه مراکز بسیار زیادی عرضه کننده کابینت های ام دی اف هستند و هر کدام قیمت های خاص خود را دارند. سایت کابینت بازار cabinetbazar.ir عرضه کننده بهترین کیفیت کابینت ام دی اف با مناسب ترین قیمت می باشد و از همه مهم تر کار طراحی کابینت ام دی اف را نیز برای شما انجام خواهد داد.

نحوه محاسبه قیمت هر متر مربع از کابینت MDF

برای محاسبه قیمت کابینت، آن را در قالب کابینت زمینی و دیواری در نظر گرفته و براساس متراژ طول محاسبه می‌کنند. در این میان، 60 درصد از هر متر طول به کابینت‌های زمینی اختصاص داده می‌شود و 40 درصد آن نیز به کابینت دیواری تعلق می‌گیرد.

کابینت زمینی

ابعاد استاندارد برای کابینت زمینی به عمق 55 و ارتفاع 72 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود. در صورتی که ابعاد یونیت‌های زمینی بالاتر از این استاندارد نباشد، مشمول محاسبه ضریب یک می‌شود و قیمت کابینت با متراژ طول محاسبه می‌گردد که این مقدار علاوه بر هزینه درب نما و سایر جزئیات خواهد بود.

کابینت‌های ایستاده و سوپر مارکت‌ها که معمولا دارای عمقی بالای 55 سانتی‌متر هستند و ارتفاع آنها در حدود 240 سانتی‌متر است، به عنوان کابینت زمینی در نظر گرفته می‌شوند و براساس ضریب کابینت زمینی محاسبه می‌شوند.

کابینت دیواری

ابعاد استاندارد در نظر گرفته شده برای کابینت دیواری، عمق 30 و ارتفاع 75 سانتی‌متری است. در کابینت‌های دیواری نیز چنانچه ابعاد یونیت‌های دیواری از این استاندارد تجاوز نکند، شامل ضریب یک خواهد بود و قیمت کابینت با متراژ طول محاسبه خواهد شد که این مقدار نیز به استثنای هزینه درب نما و سایر جزئیات است. کابینت‌های دکوری با عمق کمتر از 55 سانتی‌متر در این گروه قرار می‌گیرند.

نحوه محاسبه قیمت کابینت‌های خارج از استاندارد

کابینت‌های ایستاده که معمولا در قالب کمد، جای فر و سوپر مارکت مورد استفاده قرار می‌گیرند، به دلیل تغییر در ابعاد، با ضریب سه محاسبه می‌شوند.

انواع رنگ بندی کابینت ام دی اف

بدون شک انتخاب اصلی و اول مخاطب ایرانی، خرید کابینت با طیف رنگی سفید است، اما کابینت‌های ام دی اف به دلیل آنکه به راحتی انواع روکش‌ها روی آن نصب می‌شوند لذا از تنوع رنگی بالایی برخوردار بوده و در تمامی رنگ‌ها از طیف روشن گرفته تا طیف تیره در بازار موجود هستند. در ادامه برخی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین رنگ‌های کابینت mdf را بر می‌شماریم.

  • کابینت ام دی اف با رنگ سفید صدفی
  • کابینت ام دی اف با رنگ سیاه سفید
  • کابینت ام دی اف با رنگ طلایی
  • کابینت ام دی اف با رنگ چوبی
  • کابینت ام دی اف با رنگ قهوه‌ای

و … از رایج‌ترین رنگ‌های کابینت ام دی اف در بازار ایران هستند.

قبل از انتخاب رنگ کابینت خود حتما به این نکات توجه لازم را داشته باشید:

  • اگر آشپزخانه شما کوچک است از کابینت های رنگ روشن استفاده کنید.
  • در آشپزخانه ای که نور طبیعی کم است و نورپردازی ضعیف به هیچ عنوان از کابینت تیره استفاده نکنید زیرا فضا را تاریک تر نشان می‌دهد.
  • اگر به تمیزی بیش از اندازه اهمیت می دهید طرح یا رنگی را انتخاب کنید که سهولت پاکیزگی آن بالاتر باشد می‌توانید رنگ‌های تیره استفاده کنید که نسبت به رنگ‌های روشن دیرتر کثیف می شوند.

رنگ سفید مشکی

ترکیب رنگ سفید مشکی در واقع یکی از محبوب‌ترین رنگ‌ها در رنگ‌بندی کابینت ام دی اف می‌باشد، ترکیب رنگ خنثی سفید در کنار یک رنگ تند مانند مشکی تعادل رنگی خوبی ایجاد کرده است، استفاده از وسایل آشپزخانه سفید یا مشکی نیز می تواند برای تکمیل این طراحی ایده خوبی باشد.

رنگ سفید

برای بزرگتر و روشن‌تر نشان دادن فضا می‌توانید از رنگ سفید استفاده کنید مزیتی که رنگ سفید داره درخشندگی و روشن بودنش هست که با اکثر دکوراسیون‌ها ست میشه و فضا را دلباز جلوه می‌دهد. اما اگه با تمیز کردن کابینت‌ها به طور متعدد مشکل دارید، از رنگ سفید یا رنگ های روشن در کابینت خود کمتر استفاده کنید.

رنگ سفید طلایی

از رنگ های شیک و تجملی است که استفاده از آن در آشپزخانه هایی با متراژ متوسط مناسب تر است. بهتر است رنگ طلایی مورد استفاده در کابینت های سفید طلایی مات باشد. برای زیبایی بیشتر می‌توان از روکش های ام دی اف که دارای رگه های طلایی همراه با رنگ اصلی سفید باشند نیز انتخاب کرد، هم‌چنین می‌توانید از کفپوش با رنگ طلایی متمایل به شیری برای زیباتر جلوه دادن فضا انتخاب کنید.

رنگ کرم

رنگ کرم برای آشپزخانه‌های کوچک و رنگ قهوه‌ای برای آشپزخانه‌های نورگیر که پرنور هستند مناسب است و وقتی قراره این دو رنگ با هم ترکیب شوند باید نور و فضای کافی را در آشپزخانه داشته باشید.

رنگ خاکستری

خاکستری جزو رنگ های خنثی حساب می‌شود و میتواند به تنهایی یا با ترکیب رنگ های دیگر مانند قهوه ای یا سفید در کابینت آشپزخانه ام دی اف مورد استفاده قرار گیرد. رنگ خاکستری وقتی با وسایل موجود در آشپزخانه همرنگ میشود، زیبایی بی نظیری به آشپزخانه می‌بخشد.

رنگ‌های تند مانند قرمز، زرد، صورتی یا سایر رنگ‌های این چنینی رو کمتر کسی انتخاب می‌کنه ولی کسی که از این رنگ های تند برای کابینت های خود استفاده می‌کند قطعا باید سایر قسمت‌های منزل و لوازم منزل را طوری انتخاب کند که با رنگ کابینت‌ها هماهنگ و ست باشد تا جلوه بهتری داشته باشد. وقتی این هماهنگی رنگ‌ها در فضای منزل برقرار باشد، رنگ کابینت‌ها بسیار جذاب و متفاوت خواهد بود و می‌توانید زیبایی خاصی به منزل خود ببخشید.

در آشپزخانه‌های کوچک با متراژ پائین برای بزرگتر نشان دادن فضا استفاده از نورپردازی مناسب بسیار مهم است و باید در اینطور فضاهای کم جا، نورپردازی گسترده ای داشته باشید. استفاده از روشنایی و نور زیاد باعث می‌شود در چشم بیننده متراژ فضا از متراژ واقعی بزرگتر دیده شود و بالعکس نورپردازی ضعیف باعث می‌شود که فضا کوچکتر از متراژ واقعی خود به نظر بیاید. به کار بردن نورهای زرد و سفید می‌تواند برای آشپزخانه های کوچک مناسب باشد.

کابینت ام دی اف

مراحل ساخت و نصب کابینت ام دی اف

مراحل ساخت

‌در ابتدا مراحل ساخت کابینت ام دی اف را با هم بررسی خواهیم کرد:

  1. اندازه برداری آشپزخانه؛ ابتدا باید تمام ابعاد آشپزخانه اعم از طول و عرض و ارتفاع آشپزخانه به طور دقیق اندازه گیری و یادداشت شود.
  2. ارائه طرح پیشنهادی؛ به منظور این که کابینت ساخته شده بیش تر به سلیقه مشتری نزدیک تر باشد یک طرح فرضی و پیشنهادی برای او ارائه شود.
  3. طراحی کابینت ام دی اف؛ در این مرحله باید طرح فرضی و مورد پسند مشتری روی کاغذ پیاده شود. در طراحی کابینت ام دی اف باید توجه شود که محل تاسیسات آشپزخانه و یخچال حتما درنظر گرفته شود.
  4. تعیین ضخامت و اندازه برش های چوب
  5. برش قطعات با اندازه های تعیین شده
  6. لبه چسبانی؛ جهت محافظت از لبه های برش داده چوب و زیبایی بیش تر از نوار هایی استفاده می کنند.
  7. شیارزنی و سوراخ کردن قطعات؛ که جهت نصب لولا ها و لوازم دیگر مانند دستگیره ها انجام می شود.
  8. مونتاژ؛ مرحله پایانی ساخت کابینت است.

مراحل نصب کابینت

پس از ساخت کابینت ها با اندازه های طراحی شده نوبت به نصب کابینت در آشپزخانه می رسد مراحل نصب کابینت در آشپزخانه به صورت زیر است؛

  1. مشخص کردن محل نصب کابینت ها و علامت زدن روی دیوار
  2. نصب اتصالاتی روی دیوار جهت تحمل بیش تر بار کابینت
  3. نصب کابینت های زمینی یا دیواری در محل خود و فیکس کردن آن ها با پیج و مهره و سایر ابزار
  4. در مرحله آخر سایر وسایل مربوط به کابینت ها اعم از دستیگره، لولا، پایه و… نصب می شود.

سخن پایانی

منظور از کابینت ام دی اف در واقع طیف وسیعی از کابینت‌هاست که مغزی آن‌ها از چوب mdf تولید شده است و با توجه به اینکه ورق ام دی اف به گونه‌ای طراحی شده است که نهایت سازگاری با انواع روکش‌ها و متریال‌های دیگر را دارد، تنوع کابینت ام دی اف بالا بوده و انواع مختلفی از کابینت‌ها با روکش‌های مختلف اما با مغزی مشترک mdf در بازار موجود می‌باشند که شما می‌توانید با توجه به بودجه خودتان یکی از این کابینت‌ها را انتخاب کنید که هرکدام دارای ویژگی‌های منحصر به فرد خود هستند، به عنوان مثال کابینت ممبران از روکش پی وی سی استفاده کرده و کابینت های گلاس از جنس پلکسی گلاس بوده که این دو متریال خود هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

در این نوشته همچنین پی بردیم که کابینت تولید شده با ورق ام دی اف خارجی، گران‌تر و همچنین با کیفیت‌تر از کابینت با ورق ام دی اف ایرانی است و بهترین برند تولیدکننده ورق mdf در جهان برند AGT ترکیه است که می‌توانید در صفحه کابینت های گلاس AGT بیشتر در مورد این برند اطلاع کسب کنید.

و در انتها لازم به ذکر است که بگوییم در کنار عواملی که در این نوشته ذکر کردیم، یک عامل مهم‌ و موثر دیگری در خرید کابینت، مجری و پیمانکار کابینت است، در صورتی که سفارش کابینت ام دی اف خود را به یک مجری معتبر نسپارید، ممکن است کیفیت کابینت تحویل داده شده به شما پایین باشد، متاسفانه دیده شده که برخی از مجریان به دلیل بالابردن حاشیه سود خود، از ورق ام دی اف ایرانی برای ساخت کابینت استفاده کرده و دستمزد ورق ام دی اف خارجی را از مشتری دریافت می‌کنند. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکلاتی از این قبیل بهتر است که از مجریان با سابقه و معتبر در بازار همچون مجموعه کابینت بازار کمک بگیرید.

کابینت بازار با کم‌ترین قیمت ممکن در بازار، بهترین و با کیفیت‌ترین کابینت ممکن با توجه به بودجه و سلیقه شما را طراحی و نصب می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با ما تماس حاصل کنید.

CUPBOARD

انواع کابینت

کابینت ممبران
کابینت ممبران
کابینت های گلاس
کابینت های‌گلاس
کابینت نئوکلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت مدرن
کابینت مدرن
کابینت روکش چوب
کابینت روکش چوب
کابینت انزو
کابینت انزو
کابینت MDF
کابینت MDF
کابینت PVC
کابینت PVC
کابینت وکیوم
کابینت وکیوم
کابینت منحنی
کابینت منحنی
کابینت فلزی
کابینت فلزی
FAQ

سوالات متداول

مزیت کابینت ام دی اف نسبت به لترون چیست؟

مزیت اصلی آن مقاوم بودن در برابر رطوبت و فشار است.

دوام بالا، زیبایی طرح، تنوع در رنگ‌بندی و متریال، امکان برش کاری و ابزارخوری، قیمت مناسب، کیفیت آن، نظافت آسان و منعطف بودن. 

چسب چوب، چسب آهن، چسب پلی یورنان، چسب سیلیکون که هر کدام برای چسباندن یک قطعه از کابینت استفاده می شود.

WEBLOG

مقالات کابینت بازار

جنس و نوع کابینت
شروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه
42,000,000
کابینت های گلاس ایرانی
48,000,000
کابینت‌های گلاس ترک
61,000,000
کابینت ورق ایزوفام
48,000,000
کابینت ممبران
69,000,000
کابینت نئوکلاسیک
79,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان
110,000,000
کابینت روکش چوب
66,000,000
کابینت ورق فرامید
58,000,000
کابینت ورق تیسان
46,000,000
برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش همین الان تماس بگیرید